komt naar u toe om u een hart onder de riem te steken

In deze Corona tijd

Voor velen in de risicogroepen is het een hele lastige en angstige tijd, het Corona virus heeft ons nog steeds in de greep. Vanaf je balkon, vanachter je raam, op je galerij kun je de Haagse Tour d’Amour beleven. Honderden oudere en eenzame Hagenaars hebben we mogen ontroeren en kracht kunnen brengen door mooie muziek en dans en we gaan door!

Uitzending TV West. Deelnemende artiesten:
Julies Scott, Roeland Drost, Sinitromarus, dansers van de Dutch Don’t Dance Division en musici van het Residentie Orkest.

Genieten van muziek en dans biedt verlichting, in verbinding staan met anderen, samen met je buren iets moois en vreugdevols beleven dat kracht geeft om vol te houden. Hou vol lieve mensen! Het zorgde al voor vele emotionele momenten…

Steun onze crowdfundingsactie via Voor de kunst!

We willen een 2de editie starten van opnieuw 15 mini-festivals. Geweldig als u ons kunt steunen met een donatie via de link hieronder. Ook kleine bedragen zijn belangrijk, dus klik op de link hieronder en help mee!

https://www.voordekunst.nl/projecten/10605-de-haagse-tour-damour-1

Stichting Creative Aid

Stichting Creative Aid is een Haagse stichting, initiatiefnemer van de Haagse Tour d’Amour en bestaat sinds 2000. De stichting organiseerde o.a. projecten voor eenzame ouderen, ondersteund door VSB Fonds en het Oranje Fonds.

Vrijwilligersproject met betaalde artiesten

Er werken veel vrijwilligers mee om de Haagse Tour d’Amour mogelijk te maken en te organiseren. Geweldig al die belangeloze inzet! Alle artiesten en technici krijgen wel betaald voor hun werk. Wij vinden dit logisch en belangrijk, omdat er voor hen nu juist weinig werk is. Wanneer u ons steunt gaat uw bijdrage rechtstreeks naar deze kostenpost.

Onze sponsoren en partners

Aleidland, illustrator & visueel ontwerper
Rotary

Contact

Verstuur bericht